Nyheter

Moderata Seniorer i Stockholms stad (MSS)
2023-02-16

2023-10-30 Som moderat senior medlem välkommen i nätverket Moderata Seniorer!

Steg-för-steg manual

Viktigt att Du som är moderatmedlem och Senior anmäler Dig som intressent till senior nätverket för att därmed få automatiskt utskicken ( inbjudningar till Seniorrådet m m).

För att bli anmäld som Senior intressent till nätverket MSS- Moderata Seniorer i Stockholms stad måste man gå in på hemsidan moderaterna.membersite.se.

När man har loggat in sig ( via BankID alternativt lösenord) på moderaterna.membersite.se klickar man på ”Min profil” högst upp i högerhörnet. Därefter scrollar man nedåt till ”Mina intressen” och ”Övrig information”.

Där finns det en ruta där det står: Jag önskar tillhöra nedanstående nätverk (flera val är möjliga). Då klickar man in i rutan att man vill tillhöra seniorerna, och voila, så är man med i MSS ! 😊


2023-07-01 Seniorerna utgör en viktig växande medlemsgrupp

Andelen seniorer i samhället är en växande viktig grupp som önskar få ett större politiskt inflytande. Och som medlemsgrupp önskar också vi få med erfarenheten och kompetensen i det kontinuerliga idépolitiska arbetet.

Styrelsen för Moderata Seniorer i Stockholms stad ( MSS) vill bland annat verka för att seniorerna ska få ökad representation inom moderaterna liksom nomineras till uppdrag i

Stockholms stad och Region Stockholm/ Madeleine Siösteen Thiel vice ordf MSS