Företrädare

 • Susanne Sjöblom

  Susanne Sjöblom

  Ordförande
  Ingenjör och inflyttad småländska. Sitter i förbundsstyrelsen och är vice ordförande i Moderatkvinnorna i Sthlm stad. Har uppdrag inom regionen och fokusområdet är kollektivtrafiksfrågor. Är även engagerad i lokala frågor och sitter stadsdelsnämnden.
 • Anette Hellström

  Anette Hellström

  1:a vice ordförande
  Jag engagerade mig i Moderaterna 2006 och har sedan dess varit aktiv i Hägerstens styrelse. Jag bor i Mälarhöjden och har arbetat inom förlagsbranschen i många år. Mitt sociala engagemang är att jag är god man för tre ensamma dementa damer. Då får jag även se vad som fungerar och inte inom äldreomsorgen. Jag sitter i kommunfullmäktige, äldrenämnden och stadsdelsnämnden mm
 • Albin Ström

  Albin Ström

  2:e vice ordförande
  Jag har varit medlem i Hägerstensmoderaterna de senaste sex åren, och varit aktiv i styrelsen de senaste 5. Det är de ideologiska skiljelinjerna som intresserar mig mest i politiken, så jag har en bred palett av politiska intressen. Extra intressant finner jag statliga förbud (och borttagandet av dessa)!
 • Ludvig Filhm

  Ludvig Filhm

  Ledamot
  Jag är engagerad i Moderaterna sedan 2013 och särskilt intresserad av frågor som rör Sveriges utrikes- och försvarspolitik. Till vardags arbetar jag som jurist vid en affärsjuridisk advokatbyrå. Är ersättare i regionfullmäktige, representant i moderata företagarrådet och generalsekreterare för Svenska Atlantkommittén.
  Twitter
 • Alexandra Zadig

  Alexandra Zadig

  Ledamot
  Kostekonom och Produktchef. Bor med man och två barn i Aspudden. Gick med i Moderaterna i augusti 2021. Varför jag har engagerat mig i Moderaterna: Sverige är ett av få länder där alla kan göra en klassresa, detta ska vi vara stolta över och uppmuntra. Alla arbetsföra människor har ansvar att bidra till att Sverige fortsatt ska vara framgångsrikt.
 • Alexandra Strömbäck

  Alexandra Strömbäck

  Ledamot
 • Ann-Katrin Nartijärvi

  Ann-Katrin Nartijärvi

  Ledamot
  Började min karriär som förskolepersonal och fick erbjudande om att privatisera förskolan 2002 som jag nappade på. För mig var detta ett stort och ansvarsfullt uppdrag att få denna möjlighet till att utveckla verksamheten för barns lust till lärande tillsammans med mina pedagoger. Är för valfrihet och tycker att det ska finnas både fristående och kommunala verksamheter. Jag brinner för förskolefrågor men även för äldreomsorgsfrågor nu när jag själv har gått i pension. Gick med i moderaterna 2022.
 • Andrea Femrell

  Andrea Femrell

  Ledamot
  50 år, Mälarhöjden. VD för Näringslivets Regelnämnd NNR och ordförande i Telestörningsnämnden.
 • Charlotte Levin

  Charlotte Levin

  Ledamot
 • Bo Fahlander

  Bo Fahlander

  Ledamot
  Numera pensionär och ordförande i en bostadsrättsförening i Hägersten. Tidigare yrkesofficer och säkerhetspolitisk analytiker. Seglar, golfar och jagar.