Företrädare

 • Andreas Manea

  Andreas Manea

  Ledamot
  Civilingenjör som jobbar inom energibranschen. Fotbollsdomare på fritiden. Har varit medlem i Moderaterna sedan 2020.
 • Anette Hellström

  Anette Hellström

  Ordförande
  Jag engagerade mig i Moderaterna 2006 och har sedan dess varit aktiv i Hägerstens styrelse. Jag bor i Mälarhöjden och har arbetat inom förlagsbranschen i många år. Mitt sociala engagemang är att jag är god man för tre ensamma dementa damer. Då får jag även se vad som fungerar och inte inom äldreomsorgen. Jag sitter i kommunfullmäktige, äldrenämnden och stadsdelsnämnden mm
 • Alexandra Strömbäck

  Alexandra Strömbäck

  Ledamot
 • Sara Lundberg

  Sara Lundberg

  Ledamot
 • Albin Ström

  Albin Ström

  Andre vice ordförande
  Utbildningsansvarig i föreningen. Till vardags jobbar jag med socialpolitiska frågar för moderaternas riksdagskansli, men alla ideologiskt laddade frågor intresserar mig! Hör gärna av dig till mig om du har en idé kring någon slags utbildning som du vill ska hållas!
 • Alexandra Zadig

  Alexandra Zadig

  Ledamot
  Kostekonom och Produktchef. Bor med man och två barn i Aspudden. Gick med i Moderaterna i augusti 2021. Varför jag har engagerat mig i Moderaterna: Sverige är ett av få länder där alla kan göra en klassresa, detta ska vi vara stolta över och uppmuntra. Alla arbetsföra människor har ansvar att bidra till att Sverige fortsatt ska vara framgångsrikt.
 • Susanne Sjöblom

  Susanne Sjöblom

  Förste vice ordförande
 • Carin Franzén

  Carin Franzén

  Ledamot
  Disputerad inom akutsjukvård med en lång erfarenhet som bl.a. sjuksköterska samt universitetslärare. I nuläget arbetar jag som utredare på Socialstyrelsen. Mina huvudintressen är vård, skola samt lag och ordning.
 • Ulf Lorbeck

  Ulf Lorbeck

  Ledamot
  Jag varvar egenföretagande med både anställning samt skådespeleri. Sitter i flertalet styrelser i olika företag. Är aktiv nämndeman i Södertörns Tingsrätt, med i Företagarrådet m.m. Jag blev Moderat för jag tycker att det är viktigt att skapa en tydlig målbild och skapa förutsättningar för att lyckas och att man med ett tydligt ansvarstagande kan nå framgång inom politiken. Brinner för ledarskap, företagande och har ett enormt intresse för båtlivet samt den marina miljön.
 • Pernilla Ohlin

  Pernilla Ohlin

  Ledamot
  Pr-konsult och tidigare sakkunnig i sjukvårdsfrågor för Moderaterna i Region Stockholm. Bosatt i Årstadal med sambo och två söner. Tror på ett öppet samhälle där alla har likvärdig tillgång till skolor, sjukvård och kollektivtrafik av högsta kvalitet. Medlem i Hägerstensmoderaterna sedan 2011.
 • Ludvig Filhm

  Ludvig Filhm

  Ledamot
  Engagerad i Moderaterna sedan 2013. Intresserad av regionpolitiken i Stockholm samt utbildnings- och försvarsfrågor. Studerar juridik.