eng_logga2

Välkommen till Engelbrektmoderaternas webbplats. Här kommer du att hitta all information om vår förening, aktuella aktiviteter och den opinionsbildning vi bedriver kring våra kärnfrågor. För att följa diskussionen kring ett inlägg eller en artikel – eller sjäv kommentera – klicka på dess rubrik.

Jag och hela den nyvalda styrelsen vill börja med att tacka för förtroendet att leda Engelbrektsmoderaterna ytterligare ett år. Få saker är så roligt som att få vara engagerad i vår förening och ta emot alla mail och samtal med idéer på hur vi kan göra Moderaterna, Stockholm och Sverige bättre. År 2017 kommer att… Läs mer

klyftan
Jun 8

Till skillnad från våra grannländer är psykisk ohälsa i Sverige på många sätt fortfarande en ’no go-zone’. Av tusentals kommun- och landstingspolitiker, samt 349 riksdagsledamöter vågar få tala om mental ohälsa. Detta har lett till att klyftan mellan svensk politik och psykiatrisk sjukvård har blivit allt större. Sammantaget hamnar psykisk ohälsa, ett växande samhällsproblem, i… Läs mer

JoakimochSten
May 3

Varmt välkomna på After Work med Engelbrektsmoderaterna. Temat på tisdag är stadsbyggnadsfrågor och vi gästas av inga mindre än både vårt oppositionsråd för stadsbyggnadsfrågor Joakim Larsson och vårt tidigare finansborgarråd Sten Nordin. Joakim och Sten kommer att tala om Nobelcentrum på Blasieholmen, ombyggnationen av Sturegallerian och Apple i Kungsträdgården.

Varmt välkomna på After Work med Engelbrektsmoderaterna. Vi kommer att ha en AW varannan vecka hela våren – samma tid och samma plats. Temat på tisdag är trafik och infrastruktur med ingen mindre än Moderaternas trafikpolitiska taleperson Jessica Rosencrantz. Jessica kommer att berätta om läget gällande förbifarten, östlig förbindelse, snabbtåg, Sverigeförhandlingarna och mycket annat.