eng_logga2

Välkommen till Engelbrektmoderaternas webbplats. Här kommer du att hitta all information om vår förening, aktuella aktiviteter och den opinionsbildning vi bedriver kring våra kärnfrågor. För att följa diskussionen kring ett inlägg eller en artikel – eller sjäv kommentera – klicka på dess rubrik.

klyftan
Jun 8

Till skillnad från våra grannländer är psykisk ohälsa i Sverige på många sätt fortfarande en ’no go-zone’. Av tusentals kommun- och landstingspolitiker, samt 349 riksdagsledamöter vågar få tala om mental ohälsa. Detta har lett till att klyftan mellan svensk politik och psykiatrisk sjukvård har blivit allt större. Sammantaget hamnar psykisk ohälsa, ett växande samhällsproblem, i… Läs mer

JoakimochSten
May 3

Varmt välkomna på After Work med Engelbrektsmoderaterna. Temat på tisdag är stadsbyggnadsfrågor och vi gästas av inga mindre än både vårt oppositionsråd för stadsbyggnadsfrågor Joakim Larsson och vårt tidigare finansborgarråd Sten Nordin. Joakim och Sten kommer att tala om Nobelcentrum på Blasieholmen, ombyggnationen av Sturegallerian och Apple i Kungsträdgården.

Varmt välkomna på After Work med Engelbrektsmoderaterna. Vi kommer att ha en AW varannan vecka hela våren – samma tid och samma plats. Temat på tisdag är trafik och infrastruktur med ingen mindre än Moderaternas trafikpolitiska taleperson Jessica Rosencrantz. Jessica kommer att berätta om läget gällande förbifarten, östlig förbindelse, snabbtåg, Sverigeförhandlingarna och mycket annat.

Foto: Fredrik Wennerlund
Apr 5

Varmt välkomna på årets första After Work med Engelbrektsmoderaterna. Vi kommer att ha en AW varannan vecka hela våren – samma tid och samma plats. Temat för första tillfället är integration och migration med ingen mindre än Moderaternas taleperson i frågorna Johan Forssell.