Nyheter

Vaxholmsmoderaterna
2022-12-08

Nu startar vi vår valkampanj - Vi vill göra Vaxholm bättre

Nu söker vi moderater ditt förtroende och din röst för att bilda en stark borgerlig majoritet för att göra Vaxholm bättre. Vi har genomfört ett gediget politikutvecklingsarbete som lett till ett valprogram med massor av konkreta förslag.

Vi ställer också upp med ett nytt lag av företrädare från och med 2023. Under fyra års tid har Vaxholm haft ett minoritetsstyre grundat på 10 mandat fördelat på Centern, Socialdemokraterna och Liberalerna. Centern har valt att kommunicera flera beslut som sina, trots att dessa oftast varit fattade långt tidigare tillsammans med andra partier. Vi kommer granska vad Centerns minoritetsstyre åstadkommit men alltid tala om hur våra förslag ser ut för att göra Vaxholm bättre.

Vaxholm ska bli bättre genom att först och främst ha ordning och reda i kommunens ekonomi. Det är grunden för att skapa långsiktig trygghet för alla. Vi tänker se till att skolresultaten blir ännu bättre och öka kunskapen om hur vi bäst hjälper unga människor som drabbas av psykisk ohälsa eller har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och är beroende av särskilt stöd. Vaxholms möjligheter till att utvecklas som en attraktiv och trygg plats för såväl unga som äldre kräver variationer av bebyggelse, bostäder och förutsättningar för välmående företag. Detta lägger grunden för att också jobba för ökad valfrihet och ett lägre kommunalt skattetryck.

Detta vill vi genomföra tillsammans i en majoritet med ansvarsfulla partier som delar vår politiska ambition till att göra Vaxholm bättre.

Vi kommer mötas vid dörrknackningar, vid vårt valtält, utanför butiker, vid färjelägen och busshållplatser runt om i vår kommun för att berätta om alla våra förslag vi tagit fram för att göra Vaxholm bättre. Vill du redan nu läsa mer så finns vi på sociala medier där du gärna får följa oss och gilla det vi gör.

Vill du hänga med i vårt arbete för ett bättre Vaxholm? Kontakta oss på vår Facebooksida vaxholmsmoderaterna eller maila vaxholm@moderaterna.se.

Moderaterna i Vaxholm

Karin Enström, Kandidat nr 1

Christian Söderman, Kandidat nr 4 och ordf M i Vaxholm

Tina Runhem, Kandidat nr 6 och Kso-kandidat

Bifogade filer