Nyheter

Moderaterna i Södertälje kommun
2022-05-17

Vill du vara med i arbetet för maktskifte i Södertälje 2022?

Nu förstärker Moderaterna i Södertälje sin kampanjorganisation med flera tjänster!

Vi söker dig som vill ha valrörelsens roligaste jobb, som gillar att träffa folk och kan ta initiativ till kampanjer och samtal om moderat politik. Du är resultatinriktad, och har en hög arbetskapacitet med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du kan engagera människor och gillar att arbeta i team. Du har förmågan att inspirera och entusiasmera andra att tillsammans driva och uppnå uppsatta mål. Du delar moderata värderingar och vi ser helst att du har B-körkort. Erfarenhet av kampanj- och eventarbete är meriterande, men inget krav.

Som anställd under valrörelsen med fokus på kampanj kommer du att besöka platser där människor samlas, både på gator och torg, marknader och festivaler. Vi behöver din hjälp med att transportera material, ställa i ordning kampanjer på plats, sprida kampanjmaterial och medverka i kampanjer tillsammans med moderata förtroendevalda i Södertälje kommun. Du kommer även vara delaktig i planeringen, koordineringen och genomförandet av större kampanjer och events.

Våra anställningar är tidsbegränsade och på heltid, men med möjlighet att korrigera arbetstiden exempelvis till 75%. Tjänsterna innebär arbete på oregelbundna tider såsom tidiga morgnar, kvällar och helger. Tillträde sker enligt överenskommelse. Placering är Moderaterna i Södertälje kommuns partikansli i centrala Södertälje.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Christoffer Johansson på 076-022 33 51 eller via e-post christoffer.johansson@moderaterna.se. Sänd in ditt CV och ett personligt brev senast den 22 maj. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan snarast!