Nyheter

Ekerömoderaterna
2022-08-14

Lyckad Seniormässa i Kungsträdgården

Efter att det varit ett uppehåll på två år p.g.a. pandemin, så kunde vi till slut arrangera Seniormässan 2022!

Förberedelserna har varit rigorösa, nu skulle vi ju komma igen med full kraft och entusiasm! Trots något färre utställare och inte lika många besökare som tidigare år, så blev det väldigt bra, vi hade hela tiden påhälsning i vår monter, och vi fick således många tillfällen att profilera moderat politik och möjlighet till värvning av nya medlemmar.

Extra trevligt var att få se en stor skara Ekeröseniorer, och även moderater från vår ledningsgrupp, som tagit sig in till denna lilla oas mitt i city, för att visa sitt intresse för vår mässa!

Besök av våra riksdagsledamöter, Maria Stockhaus och Lars Jilmstad bidrog till uppmärksamheten vid vår monter, och de fick naturligtvis utreda många politiska frågtecken från allmänheten. På eftermiddagen fylldes en stor åhörarskara vid en av Kungsträdgårdens scener, då vår egen så välbekanta talesperson Elisabeth Svantesson, hade ett anförande. Elisabeth gav oss även tid till att svara på frågor.

Efter dagens slut, kändes det att vi nu är ”tillbaka på banan” igen och vi skall vara nöjda med en lyckad valstart för Seniorerna!

 

Monica Nyberg

Representant för Seniorerna/Ekerö