Den 8 december invigde dansskolan Sinclair sin första stockholmsetablering i Industriviadukten, på gränsen mellan Hagalund och Råsunda. Fastighetsägaren Råsunda Förstads AB hälsar en av landets främsta dansskolor välkommen till Solna.

I och med etableringen av Sinclair, fortsätter stadsutvecklingen och trygghetssatsningen kring Industriviadukten. Flera nya hyresgäster har tillkommit senaste året liksom nya parkeringsmöjligheter. Samtidigt har omfattande renoveringar gjort Industriviadukten till en mer levande och trygg plats.

– Jag är väldigt glad över att dansskolan Sinclair väljer att etablera sin verksamhet i våra lokaler. Som fastighetsägare har vi ett ansvar att utveckla områdets karaktär och bidra till ökad trivsel i stadsdelen, säger Veronica Nordström (M), ordförande i Råsunda Förstads AB.

– Det här är ett bra exempel på en etablering som skapar liv och rörelse. Vi fortsätter nu med upprustningen av Industriviadukten genom förbättrad belysning i gångtunneln vid entrén till Charlottenburgsvägen, avslutar Veronica Nordström (M).

Fakta
Sinclairs dansskola lär ut olika populära dansstilar såsom Street, Salsa, Disco, Pardans med mera till barn, ungdom och vuxna.

Den nya dansskolan får tre stora studios och omklädningsrum fördelat på cirka 700 kvadratmeter och kommer att vara belägen vid Charlottenburgsvägen 1, nära Frösundaleden. Lokalen är ljus och fräsch med fönster i alla väderstreck och flera innerväggar som består av glaspartier.

Råsunda Förstads AB äger flera fastigheter i Solna, bland annat stadshuset och biblioteket i Solna centrum.