Välkommen till nya moderaterna i Nynäshamn!

Glöm inte att titta i kalendern till höger för våra aktuella aktiviteter.

Vi tycker att politiken ska göra det enkelt att bo och verka i vår kommun och vill göra Nynäshamn till ett föredöme på det och andra områden!

Dina synpunkter är viktiga för oss, kontakta oss gärna.

image
Apr 22

MSN håller i kampanjen när vi samlas i lokalen och sprider oss ut över kommunen. Detta sker under utbildningsdagen i lokalen Landsort i kommunhuset. Vi gör alltså uppehåll för lunch och kampanjande.

image
Apr 8

Våra representanter i Kultur- och fritidsnämnden håller i årets andra kampanjlördag. Vi hoppas som vanligt på god uppslutning och en god spridning av moderat politik.

IMG_0234
Mar 25

Vi hade vädrets makter med oss när vi inledde årets kampanjande. Samtidigt som partiledaren Anna Kinberg Batra höll ett personligt och starkt tal under Sverigemötet i Karlstad spred vi moderat politik och lyssnade in Nynäshamnsbornas viktigaste frågor.

www.emiliaoije.se
Feb 17

Partiföreningens årsmöte äger denna gång rum på Nynäsgården (Telegrafgatan 41, 149 41 Nynäshamn), Fredagen den 17/2. Årsmötet startar kl. 18:30 och årets gästtalare är Finanslandstingsrådet Irene Svenonius. Motioner ska vara styrelsen tillhanda  senast fredagen den 10/2. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna. För deltagande i årsmötet krävs bara att Du är medlem och ingen föranmälan behövs. Vill… Läs mer

Vi moderater har alltid värnat hela Nynäshamn, vilket också innebär att vi värnar den storstadsnära landsbygd som upptar en stor del av Nynäshamns yta. Efter valet bildades en ny, socialdemokratiskt ledd koalition, där även Miljöpartiet tog plats i kommunledningen. I samband med det bildades ett landsbygdsutskott med uppdraget, att ta fram ett landsbygdsprogram för Nynäshamns… Läs mer

image
Feb 1

För att vi ska ha en så bred förankring som möjligt av vårt ställningstagande om granskningshandlingen avs. fördjupad översiktsplan och grönstukturplan för Nynäshamns stad, har vi en Temakväll om dessa  i partilokalen den 1/2 kl. 19:00.   o.s.a. Senast 30/1 till bodil.toll@fallnas.se   Välkomna!