Välkommen till nya moderaterna i Nynäshamn!

Glöm inte att titta i kalendern till höger för våra aktuella aktiviteter.

Vi tycker att politiken ska göra det enkelt att bo och verka i vår kommun och vill göra Nynäshamn till ett föredöme på det och andra områden!

Dina synpunkter är viktiga för oss, kontakta oss gärna.

image
Jun 3

Vi avslutar vårens kampanjande första lördagen i juni och tar nya tag i samband med Skärgårdsdagen i slutet av augusti. Lördagen den 3 juni är det Socialnämnden som håller i trådarna och vi samlas som vanligt i lokalen klockan 11.

IMG_0948
May 29

Martina Mossberg  besöker oss måndagen den 29 maj 2017, kl 19.00, i partilokalen, Centralgatan 6, Nynäshamn. Martina ingår i samverkansgruppen där Kommunförbundet Stockholms län och Stockholms läns landsting ska lägga fram ett förslag om att kommunerna i länet övertar hemsjukvården från landstinget. Övertagandet ska bidra till att öka säkerheten och tryggheten för medborgaren, bättre kontinuitet… Läs mer

image
May 13

Denna lördag håller BUN i kampanjen. Vi träffas i lokalen klockan 11 i lokalen och sprider ut oss över kommunen.

Kampanjdag
Apr 22

Agenda-18-gruppen håller i kampanjen som sker som en del i utvecklingsdagen där  vi alltså gör uppehåll för lunch och kampanjande. Mötet gästades av Emma Jogic som är strategisk kommunikatör i sociala medier från förbundet. Det var en mycket givande dag där vi stakade ut vårt fortsatta kampanjarbete.    

IMG_0234
Mar 25

Vi hade vädrets makter med oss när vi inledde årets kampanjande. Samtidigt som partiledaren Anna Kinberg Batra höll ett personligt och starkt tal under Sverigemötet i Karlstad spred vi moderat politik och lyssnade in Nynäshamnsbornas viktigaste frågor.

www.emiliaoije.se
Feb 17

Partiföreningens årsmöte äger denna gång rum på Nynäsgården (Telegrafgatan 41, 149 41 Nynäshamn), Fredagen den 17/2. Årsmötet startar kl. 18:30 och årets gästtalare är Finanslandstingsrådet Irene Svenonius. Motioner ska vara styrelsen tillhanda  senast fredagen den 10/2. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna. För deltagande i årsmötet krävs bara att Du är medlem och ingen föranmälan behövs. Vill… Läs mer