Här hittar du Norrmalmsmoderaternas arrangemang

M- bild
Sep 14

Höstens första aktivitet blir ett besök på riksdagen med Norrmalmsmoderaternas egen riksdagsledamot Jessica Rosencrantz. Hör henne berätta mer om livet som ledamot, byggnaderna och det senaste inom moderat politik. När: 14 september, 18.00 Plats: Riksdagens huvudentré, Riksgatan 1 Anmäl ditt deltagande senast den 12 september här eller till utbildningsansvarig Linda Jonsson på: lindaa.jonsson@hotmail.com.

Petra Gardos Ek (M), vice ordförande i stadsdelsnämnd. De äldre har inte har kastats ut till förmån för nyanlända. Det är en seglivad myt. Arbetsmiljöverket sade ifrån, och det är brist på bostäder till nyanlända. Läs hela artikeln genom att klicka på länken: Petra Gardos Ek i ”Vi i Vasastan”

huvudlogotyp_farg
Nov 30

Varmt välkommen till Norrmalmsmoderaternas traditionsenliga julglögg! Vi är mycket glada att få välkomna Johan Forsell, riksdagsledamot för Stockholms stad samt migrationspolitisk talesperson för moderaterna! Johan kommer att berätta om Moderaternas nya migrations- och integrationspolitik. Vi kommer också enligt våra traditioner att mingla, dricka glögg, julmust och äta pepparkakor och lussebullar. Vi kommer också att ha ett… Läs mer