ld6bndgy

Gustaf Drougge ny kanslichef för Moderaterna i landstinget

PRESSMEDDELANDE
Moderaterna i Stockholms läns landsting
Den 11 januari 2017

 

Gustaf Drougge ny kanslichef för Moderaterna i landstinget

Med lite drygt 600 dagar kvar till valet rekryterar Moderaterna i Stockholms läns landsting Gustaf Drougge som ny chef för sitt kansli i syfte att utveckla både den politiska styrningen och kommunikationen.

Gustaf arbetar i dag som informationschef på Söderberg & Partners och har tidigare arbetat fyra år på Moderaternas kansli i landstinget. 

– Moderaterna ska nu höja tempot och utveckla styrningen av landstinget för att än bättre kunna hushålla med skattebetalarnas pengar. I detta ligger också att utveckla hur vi till väljarna beskriver våra mål och resultat för Stockholmsregion framöver. Därför har vi rekryterat Gustaf Drougge för att leda kansliet, säger finanslandstingsrådet Irene Svenonius, gruppledare för Moderaterna.

– En gång landstinget, alltid landstinget. Landstinget är inne i en särskilt intressant tid med stora förändringar inom sjukvården och kollektivtrafiken som påverkar många. För mig som brinner för dessa frågor och utvecklingen av hela Stockholmsregionen var det ett erbjudande som inte gick att tacka nej till , säger Gustaf Drougge (M).

Gustaf Drougge tillträder 5 februari.

Gustaf Drougge har tidigare arbetat som informationschef på Söderberg & Partners, seniorkonsult på Narva och presschef på Moderaternas kansli i Stockholms läns landsting.

Kontakt Gustaf Drougge
073- 200 3110
gustaf.drougge@moderaterna.se 

Presskontakt för Irene Svenonius
Tobias Sjö
Kommunikationschef (M)
070-737 41 19
tobias.sjo@moderat.se