logga

Moderaterna i Stockholms Läns Landsting söker pressekreterare

 

Moderaterna i Stockholms läns landsting genomför nu tillsammans med Alliansen sin tredje raka mandatperiod i regerande ställning. Stockholms läns landsting är Sveriges näst största parlament och ansvarar för bland annat hälso- och sjukvård och kollektivtrafik för hela Stockholmsregionen. Det är ett utmanande arbete, med många stora och uppmärksammade projekt, som bygget av Nya Karolinska i Solna och den nya utbyggnaden av Tunnelbanan.

 

Vi har som mål att arbeta aktivt med kommunikation både i traditionella medier och sociala medier, med det självklara målet att bli omvalda ytterligare en mandatperiod. Det ställer höga krav på en medialt uppmärksammad verksamhet.

Vi söker nu ytterligare en pressekreterare som vill arbeta med vår kommunikation med sikte på valrörelsen 2018. Vi söker dig som är van att hantera pressfrågor och tänka både kommunikativt och politiskt. Du är en engagerad person som är bra på att hantera språk och är en god kommunikatör i tal och skrift. Du tar eget ansvar och gillar att nå ut i debatten.

 

Vill du vara med att arbeta för utvecklingen av Sveriges viktigaste storstadsregion? Drivs du av att ligga steget före, även om det innebär tidiga morgnar och visst kvälls- och helgarbete?

Du sympatiserar med och är väl insatt i moderat politik. Vi ser gärna att du har en akademisk examen. Erfarenheter av bildbehandling och opinionsbildande arbete i sociala medier är ett plus. Tjänsten rapporterar till kommunikationschef.

 

Provanställning under sex månader tillämpas. Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen kommer att vara Landstingshuset på Hantverkargatan 45 på Kungsholmen i Stockholm. Då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, kommer urval och intervjuer att ske löpande.

För mer information och ansökningar kontakta: Carl Rydingstam, kanslichef (carl.rydingstam@moderat.se )