AKBpolis

Anna Kinberg Batra gör polisbesök i Stockholm

Besök i Stockholm

 

Måndagen den 18 april besökte Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra Polisen i Stockholm för att följa deras arbete med att förebygga och bekämpa kriminaliteten på och runt Sergels Torg. Anna Kinberg Batra följde med på ett arbetspass med de poliser som arbetar på Plattaninsatsen. Syftet med besöket var att få insikt i områdets problematik. Besöket ägde rum under ett vanligt kvällspass, vilket är då ungdoms- och narkotikaproblematiken är som synligast.

Läs mer här: http://www.moderat.se/otryggheten-maste-tas-pa-allvar-sverige-behover-fler-poliser

 

Onsdagen den 20 april besökte Moderaternas partiledare, Anna Kinberg Batra, och Moderaternas ekonomisk-politiske talesperson, Ulf Kristersson, Polisen i Södra Järva. Under besöket fick Kinberg Batra och Kristersson information om situationen i området samt polisens trygghetsskapande arbete i Tensta och Rinkeby.

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22669126.ab