evasolberg

Valberedningen presenterar förslag till ny styrelse för Moderata kvinnor Sthlm

Inför Förbundsstämman den 8 maj föreslås Eva Solberg till omval som ordförande för Moderata kvinnor Sthlm stad.
– Jag är glad för förtroendet att få fortsätta arbetet med att förenkla vardagen för kvinnor i alla skeden i livet. Oavsett om du är småbarnsmamma, ensamstående, tonårsmamma eller dotter till åldrande föräldrar så tar kvinnor ofta ett stort ansvar vid sidan av sitt yrkesliv. Min ambition är att Moderaterna skall vara partiet som står för en politik som underlättar livet för alla dessa kvinnor, säger Eva Solberg.

Valberedningens förslag till Styrelse 2015

Eva Solberg, Ordförande
Jennyfer Redin, Vice ordförande
Maryam Mostafalou, ledamot
Andrea Ström, ledamot
Camilla Lindberg, ledamot
Maria Sjögren, ledamot