samlingsbild

Här är de nya landstingsråden för Moderaterna

Det blev under torsdagskvällen klart vilka moderata landstingsråd som kommer att vara med att leda Stockholms läns landsting under mandatperioden 2014-2018. Nedan presenteras namnen på Moderaternas nominerade landstingsråd samt ansvarsområden. På tisdag den 21 november sker det formella valet under landstingsfullmäktige.

Alliansen i landstinget kommer tack vare ordning och reda i ekonomin att kunna fortsätta det framgångsrika arbetet med att ge invånarna i Stockholms län en sjukvård av god kvalitet och hög tillgänglighet samt en tillförlitlig kollektivtrafik, säger Torbjörn Rosdahl finanslandstingsråd.

Landstingsråden från Moderaterna:
Torbjörn Rosdahl – Finanslandstingsråd
Marie Ljungberg Schött – Sjukvårdslandstingsråd
Kristoffer Tamsons – Trafiklandstingsråd
Peter Carpelan – Forsknings- och personallandstingsråd
Paul Lindquist – Fastighets- och investeringslandstingsråd