grafiskdesignerannons

Vi söker en grafisk designer

Vi söker en digital formgivare för uppdrag inom opinionsbildning och digital kommunikation. Uppdraget är på heltid i sex veckor i augusti till september med placering i centrala Stockholm. Krav på utbildning eller motsvarande erfarenheter inom grafisk formgivning. Individuell lönesättning.

Dina möjligheter att utvecklas:

  • Arbeta professionellt med grafisk formgivning i digitala miljöer med ett av Sveriges mest kända varumärken och några av Sveriges mest kända personer som avsändare till 2,1 miljoner som mottagare i Stockholmsregionen.
  • Möjligheter till massmedialt genomslag med ditt arbete. Referenser, portfolio med mätbara resultat i termer av synlighet samt att få vara med i ett unikt sammanhang där hundratusentals människor dagligen kommer att förhålla sig till ditt arbete.
  • Utvidga ditt kontaktnätverk och utvecklas tillsammans med nya kollegor som har erfarenheter inom grafisk formgivning, digital kommunikation, opinionsbildning, journalistik, pressarbete, public affairs samt politik.

Din profil:

  • Utbildning eller motsvarande erfarenheter inom grafisk design. Gärna van med att arbeta med InDesign, Photoshop och Illustrator eller motsvarande. Kunskaper i videoredigering är också meritande men inget krav. Du kommer att få göra ett arbetsprov vid ansökan och det är dessa som bedöms utan mer formella krav än så.
  • Du behöver inte vara samhällsengagerad eller aktiv inom Moderaterna men vi ser gärna att du sympatiserar med våra grundläggande värderingar och känner en lust att få bidra till ett större sammanhang i samband med valet i höst.

Ditt ansvar:

  • Att med grafisk formgivning skapa, redigera och retuschera bilder för spridning i digitala kanaler och miljöer.
  • Det kan t.ex. handla om skapa bilder till banners, tryckt material, ta fram layout i linje med moderaternas grafiska profil, utforma annonser (dock ej copy), design för sociala medier-kanaler och hemsidor.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsterna eller tillsättningsprocessen är du varmt välkommen att kontakta André Assarsson, Chefsstrateg, på telefon 0707 – 37 41 87 eller andre.assarsson@moderat.se.

Din ansökan i form av ett kort mejl med bifogat CV ser vi fram emot senast den 1 augusti, men skicka in din ansökan snabbast möjligt eftersom vi träffar kandidater löpande. Individuell lönesättning tillämpas.

Se annonsen som pdf: Grafisk designer annons