internship-FB3

Internship: Vi söker dig som vill bli digital kommunikatör

Många moderater och sympatisörer kommer att engagera sig ideellt på flera olika sätt i valrörelsen i höst. Därför vill vi nu erbjuda en unik möjlighet att kunna avsätta den tiden inom digital kommunikation och kampanj för att samtidigt få en chans att utvecklas inom området.

Vi söker tre st. nyfikna och kreativa talanger som vill vinna valet i Stockholmsregionen och samtidigt utvecklas som professionella kommunikatörer. Tjänsterna är så kallade internship-platser utan ekonomisk ersättning och riktar sig till aktiva moderater.

Dina möjligheter att utvecklas:

• Arbeta professionellt med digital kommunikation med erfarna kollegor i valledningsstaben. Placering i war room i Stockholmsmoderaternas kampanjhögkvarter i Gamla stan.
• Utbildningstillfällen och full tillgång till de senaste verktygen inom digital opinionsbildning, kampanjteknik, gräsrotsaktivism online, smartphone-lösningar och realtidsbevakning av sociala medier.
• Referenser, portfolio, slutintyg från ledningen på genomfört arbete med mätbara resultat samt titel att addera till ditt CV med unikt tillfälle att kommunicera digitalt med 2,1 miljoner människor med ett av Sveriges mest kända varumärken som avsändare.

Din profil och personlighet:

• Aktiv inom Moderaterna eller Allianssfären i stort som moderatsympatisör och brinner för kommunikation, politik och nya sätt att prata med väljare.
• Erfarenhet av politiskt kampanjarbete och hög närvaro i sociala medier är meriterande men inget krav. Handledning och utbildning erbjuds.
• Ett överordnat mål även för dig i augusti-september 2014 är att tillsammans med andra få vara med och bidra till att vinna stockholmarnas förtroende för en historisk tredje mandatperiod för Alliansen.

Ditt ansvar:

• Att tillsammans med oss förbereda och genomföra digitala kampanjer.
• Skapa innehåll, aktiviteter och väljarkontakt online i egna, köpta och förtjänta kanaler.
• Projektleda digitala kampanjer genom strategisk kommunikation.

Internship:

• Tjänstgöring minst 20 timmar per vecka inkl. helger. Vi hittar skräddarsydda lösningar som passar dig i termer av tid på dygnet, antal timmar och olika sätt att bidra på en internship-plats.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsterna eller tillsättningsprocessen är du varmt välkommen att kontakta André Assarsson, Chefsstrateg, på telefon 0707 – 37 41 87 eller andre.assarsson@moderat.se. Din intresseanmälan i form av ett kort mejl ser vi fram emot senast den 1 augusti.

Annonsen som PDF: internship M sthlm