arbetsmarknadsministern

Fullt ös i Moderaternas valstuga

På Europadagen fredag 9 maj besöktes Moderaternas valstuga vid Medborgarplatsen av moderaternas toppkandidat till Europaparlamentet Gunnar Hökmark. Även Anna Maria Corazza Bildt som stå på plats 3 på moderaternas valsedel och Arba Kokalari som står på plats 6 besökte valstugan. Trots att det var regnigt och kallt blev det många intressanta samtal.

Även framöver kommer flera av våra främsta företrädare att synas i valstugorna, både på Medborgarplatsen och vid femte hötorgsskrapan.

igår söndag var det femteplacerade kandidaten Cecilie Tenfjord Toftby och borgarrådet Joakim Larsson som var på plats, och idag arbetsmarknadsministern Elisabeth Svantesson (på bilden). Nedan några av denna veckas besökare i valstugan vid Medborgarplatsen.

Onsdag 14 maj
Europavalskandidaten (plats 6 på valsedeln) Arba Kokalari, kl 12.00-14.00

Torsdag 15 maj
Europavalskandidaten (plats 4 på valsedeln) Carl Oskar Bohlin, kl 18.00-20.00

Lördag 17 maj
Europaparlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt, kl 15.00-16.00

Söndag 18 maj
Europaparlamentarikern Christofer Fjellner, kl 13.00-14.00