mentorprogram

Mentorskapsprogrammet avslutat

Vid en festlig ceremoni den 5 december avslutades Stockholmsförbundets Mentorprogram med middag i Schönfeldska praktsalen och diplomutdelning för de 16 adepterna och mentorerna. Mentorprogrammet startade i oktober 2012 och syftet har varit att ge deltagarna, såväl adepter som mentorer, professionell och personlig utveckling. Målet är att adepterna ska kuna ta ledande politiska uppdrag i staden efter valet 2014.

Mentorprogrammet har innehållit såväl stöd från en mentor vid individuella möten, som seminarier kring ledarskap, konflikthantering, media- & kommunikationsträning samt gemensamma träffar med adeptgruppen för stöd och reflektion.

Med på bild är adepterna;
Filip Solsjö, Mads Lundgaard, Peter Jönsson, Johan Nilsson, Andrea Femrell, Rahma Dirie, Mikael Lind, Andrea Ström,, Markus Nordström, Eva Solberg, Alexandra Östback, Monika Lozancic, Aras Amin, Sara Jendi Linder, Mikael Eskman. Saknas Therese Carlborg