ebba holst

Hallå där Ebba Holst….

…moderat medlem i Sigtuna kommun och en av dem som värvat flest nya medlemmar inom ramen för medlemsvärvarkampanjen plus 1.

Vad tycker du om initiativet med plus 1-kampanjen?
-Plus 1-kampanjen fick mig att inse hur enkelt det är att värva medlemmar. Det handlar inte bara om att stå på gator och torg, man kan enkelt börja med att vända sig till sina närmaste.

Hur kommer det sig att du har värvat så många nya medlemmar?
-Många av mina vänner och bekanta betraktar sig själva som moderater men var inte medlemmar. Genom Plus 1-kampanjen kunde jag värva mina vänner och enkelt förklara vad det innebar att bli medlem.

Hur har responsen varit hos dem du har värvat?
Responsen hos de jag värvat har varit väldigt positiv. Alla ville stötta partiet men var nödvändigtvis inte så angelägna att bli aktiva. Efter den enkla processen att bli medlem väcktes även ett intresse att engagera sig.

Har du några bra värvartips du vill dela med dig av?
Jag har lärt mig värvartipset att börja på hemmaplan. Där känner du dig bekväm och vågar kanske ta ut svängarna mer. Då blir du mer bekväm med att sedan börja värva andra du inte känner. Ett annat tips är att försöka värva alla, men lägg inte onödig energi på personer du får ett tydligt nej av utan fokusera istället på de som tvekar eller verkar intresserade.

Plus 1 är moderaterna i Stockholms medlemsvärvarkampanj som pågår just nu. Vi uppmanar alla medlemmar att värva en ny medlem genom att exemplvis fråga vänner och kollegor om de vill bli medlemmar. 100 kr kostar ett medlemskap första året – värva en medlem du också!