M STHLM stad

Stockholm mår bättre när man samarbetar!

Idag inleds den två veckor långa höstkampanjen för Moderaterna i Stockholms stad. Kampanjen pekar på ett antal konkreta exempel på genomförda förbättringar i Stockholm samtidigt som vi hyllar det politiska samarbetet genom att rikta tack till både S och Mp i de fall de röstat med oss om våra förslag.

Kampanjen fokuserar på att lyfta fram de satsningar vi tillsammans med Alliansen och övriga partier genomfört i Stockholms stad de senaste åren.

Annonser för kampanjen syns både i tunnelbanan och på utomhustavlor runt om i staden. Kampanjasajten finns på moderaterna.net/sthlm, där finner du även Nya Stockholmskartan – en karta som visar på många av förbättringarna vi genomfört i Stockholm. Vill du komma direkt till kartan går du in på nyastockholmskartan.se