483_V_NO_Enström_Karin

Karin Enström ny försvarsminister

Kategorier: Länets kommuner, Organisation, Riksdagen, Startsida
Taggar:
Verktyg
  • Facebook
  • Twitter
  • PDF
  • Print
  • RSS

Statsminister Fredrik Reinfeldt har idag utsett Karin Enström från Vaxholm till ny försvarsminister och chef över Försvarsdepartementet. Karin har en bakgrund som kapten i amfibiekåren. Hon kommer närmast från uppdraget som riksdagsledamot för Stockholms län och ordförande i utrikesutskottet. Dessförinnan har hon suttit i riksdagens försvarsutskott. Hon är även fullmäktigeledamot i Vaxholm.

Moderaterna i Stockholms stad och län gratulerar Karin till försvarsministerposten!

Ny ledamot i Riksdagen för Stockholms län blir Bino Drummond 29 år, från Norrtälje. Bino har en bakgrund som statsvetare och arbetar idag som projektledare för Moderaterna i Stockholms stad och län. Han är även ordförande i Socialnämnden samt ledamot i Kommunfullmäktige och Kommunstyrelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>