483_V_NO_Enström_Karin

Karin Enström ny försvarsminister

Statsminister Fredrik Reinfeldt har idag utsett Karin Enström från Vaxholm till ny försvarsminister och chef över Försvarsdepartementet. Karin har en bakgrund som kapten i amfibiekåren. Hon kommer närmast från uppdraget som riksdagsledamot för Stockholms län och ordförande i utrikesutskottet. Dessförinnan har hon suttit i riksdagens försvarsutskott. Hon är även fullmäktigeledamot i Vaxholm.

Moderaterna i Stockholms stad och län gratulerar Karin till försvarsministerposten!

Ny ledamot i Riksdagen för Stockholms län blir Bino Drummond 29 år, från Norrtälje. Bino har en bakgrund som statsvetare och arbetar idag som projektledare för Moderaterna i Stockholms stad och län. Han är även ordförande i Socialnämnden samt ledamot i Kommunfullmäktige och Kommunstyrelsen.